≡ Meni

Primerjajte apartmaje na Pagu

Tukaj boste našli apartma na Pagu in številne druge zanimivosti na otoku Pag.

Otok Pag velja za enega izmed najbolj popularnih otokov na Hrvaškem in priljubljeno destinacijo za tisoče Slovencev, ki se tja odpravijo vsako leto. Otok Pag je primeren za različne tipe ljudi in družin, saj na različnih delih otoka nudi nekaj za vsakega – od mirnih kotičkov do zabave na plaži Zrče. Ne glede na to kakšen je vaš razlog za obisk Paga, boste tukaj našli različne apartmaje, hotele, kampe in druge možnosti za prenočišča. Prav tako objavo različnih dogodkov in prireditev v času glavne turistične sezone.

Apartmaji Pag

Glavna oblika namestitve na otoku so zagotovo apartmaji. Otok ponuja apartmaje vseh cenovniih razredov, manjše, večje in na vseh koncih otoka. Posebno zanimivi so privat apartmaji, ki jih lahko najamete direktno pri lastnikih. Tudi te bomo objavli na strani. Na drugi strani pa ima rezervacija apartmaja na Pagu preko spleta svoje prednosti, saj ga lahko rezerviramo brezplačno in brezplačno tudi odpovemo rezervacijo, če si kasneje premislimo.

Kraji na otoku Pag

Preko spodnjih povezav si lahko ogledate apartmaje v posameznih krajih na otoku Pag. Datume in število oseb boste v tem primeru vnesli v drugem koraku.

Pag Novalja – Mandre – Stara Novalja – Povljana Metajna – Lun – Zubovići – Dinjiška

Apartmaji na otoku Pag

Številni lepi apartmaji na Pagu se nahajajo ob morju in drugih dobrih lokacijah. Na strani apartmaji bomo predstavili nekaj teh apartmajev na Pagu in jih razvrstili po različnih mestih Paga.

Če tudi vas zanima ponudba, ki jo najdete na tem popularnem hrvaškem otoku, si lahko ogledate našo stran in zagotovo boste našli nekaj zanimivih idej za svoj dopust.

Apartmaji na Pagu

Spodaj so trije zanimivi kraji, kjer najdete po dva predloga za apartma na Pagu. Preverite, če vam odgovarjata ali si oglejte dodatne apartmaje s pomočjo iskalnika.

Novalja

Lara Modern Apartma ****

Sodobno opremljen apartma Lara Modern se nahaja v novozgrajeni stavbi, 1km oddaljen od središča Novalje. Apartma je namenjen za 4 osebe, nudi klimatsko napravo, aparat za kavo, satelitsko televizijo, balkon ter brezžični internet (dnevno doplačilo).

Najbližja prodnata plaža je oddaljena le minuto hoda, v bližini pa je tudi priljubljena plaža Babe. Trgovina in manjši lokal sta v bližini.

Apartma Traversa ***

Apartma Traversa boste našli na super lokaciji, nedaleč od prodnate plaže ter obalne poti, po kateri je 15 minut sprehoda do središča mesta. V apartmaju z dvema spalnicama lahko biva do 6 oseb, na voljo so terasa z razgledom na morje, klima, brezžični internet ter televizija.

Tržnico in trgovino najdete v središču mesta, kjer vam nudijo tudi odlične sadne kupe ter sladoled.

Pag

Apartmaji Salis (Pag) ***

Apartmaji Salis stojijo na desni strani paškega zaliva, 15 minut sprehoda oddaljeni od zgodovinskega središča mesta. Izbirate lahko med dvema družinskima apartmajema za 5 oseb ter velikim pritličnim apartmajem za 8 oseb. Vsi apartmaji so opremljeni z klimo, brezžičnim internetom ter televizijo, apartmaja v nadstropju nudita tudi balkon ter pogled na morje.

Na prostem je vrt s prostorom za žar. Plaža je oddaljena le slabo minuto hoda.

Apartmaji Villa Anastazija (Pag) ***

Hišnim ljubljenčkom prijazni apartmaji Villa Anastazija se nahajajo na lepi lokaciji, v večinoma stanovanjskem predelu mesta Pag. Najamete lahko 4 prostorne aparmaje, dva sta primerna za 2-3 osebe, dva večja pa sprejmeta do 8 oseb. Vsi apartmaji nudijo balkon ali teraso s pogledom na morje, klimo ter brezžični internet.

Plaža je oddaljena le kratek sprehod, do središča mesta pa se lahko počasi sprehodite ali zapeljete s kolesom.

Povljana

Apartma Elza (Povljana) ***

Apartma Elza se nahaja v večstanovanjski zgradbi v bližini središča kraja Povljana. V njem lahko biva do 4 ljudi. Nudi dobro opremljeno kuhinjo, balkon s pogledom na morje, klimatsko napravo ter dostop do brezžičnega interneta. Dovoljeni so tudi psi.

Plaža Mali Dubrovnik je oddaljena 10min, plaža Povljana pa 20min sprehoda. V bližini je supermarket, ob obali pa najdete različne gostinske lokale.

Apartmaji Ultima (Povljana) ***

Le nekaj korakov od priljubljene peščene plaže Dubrovnik / Povljana se nahajajo apartmaji Ultima. Na voljo je studio za 2-3 osebe ter dva apartmaja za 4 oz. 6. oseb. Večja apartmaja nudita balkon s pogledom na morje ali naselje, vsi pa so opremljeni s klimo , televizorjem ter brezžičnim internetom. V apartmajih so dovoljeni tudi kužki.

Pred hišo je prostorna terasa za sončenje, žar ter prostor za druženje. Zraven apartmajev je družinska restavracija, trgovina pa je oddaljena 500m.

 

Apartmaje na Pagu bomo postopoma dodajali in če tudi vi poznate kakšnega zanimivega, nam ga lahko posredujete, da ga objavimo na strani. Sprejemamo vsak apartma na Pagu.

Kampi in mobilne hišice

Na otoku Pag najdete kar 9 kampov, kjer najdete različne oblike namestitev. Na žalost vsi nimajo možnosti najema mobilne hišice, kar je eden izmed bolj priljubljenih načinov preživljanja dopusta za družine. Glede na povečano zanimanje za najem mobilne hišice v kampu, lahko pričakujemo, da se bo njihovo število povečalo in da jih bodo postavili tudi v nekaterih drugih kampih na Pagu. Več informacij o najemu in rezervaciji najdete na strani mobilne hišice, pregled vseh kampov in nekaj osnovnih informacij pa na strani Kampi.

Hoteli in druge namestitve na Pagu

Zraven kampov, mobilnih hišic in apartmajev pa na otoku Pag najdete tudi številne druge namestitve. Ponudba hotelov je sicer nekoliko manjša, a na drugi strani najdete modene vile, počitniške hišice, luksuzne apartmaje in tudi kakšen hostel. Več o hotelski ponudb je na strani Hoteli, ostale oblike prenočišč na Pagu pa bomo postopoma opisali na drugih straneh.

Prireditve in aktivnosti

na otoku Pag se zmeraj nekaj dogaja. V času poletne sezone bomo na strani zbirali informacije o dogodkih, prireditvah, koncertih in drugih možnih aktivnostih na otoku v času poletnih mesecev. Spremljajte stran apartma Pag in zagotovo boste našli veliko idej kaj početi na otoku Pag. Za dodatne informacije obiščite strani apartmaji Pag.

 

Če vas zanima apartma na Pagu in druge oblike ugodnih prenočišč, ki jih najdete na tem priljubljenm otoku, se prijavite tudi na naše akcije. Vsem prijavljenim občasno pošljemo kakšno zanimivo ponudbo za otok Pag, pa naj gre za apartma, mobilne hiško ali hotel. Veliko krat je vredno izkoristiti popuste in tako plačati manj za najem apartmaja na Pagu. Prijavite se lahko spodaj.