≡ Meni

Mobilne hišice na Pagu v kampu Porat

Na otoku Pag najdete različne mobilne hišice in avtokampe, kjer lahko preživite svoj dopust. Mobilne hišice so postavljene na dobrih lokacijah, veliko krat so tik ob morju. Prednosti letovanja v mobilnih hišicah je kar nekaj, saj imate na eni strani moderno hišico, ki vam nudi vse prednosti dobrega bivanja, kot na primer apartma, na drugi strani pa lahko uživate v dobro opremljenem kampu, kjer najdete veliko igral, bazen, restavracije, bare, športna igrišča in druge stvari, ki vam krajšajo čas na dopustu.

Na strani Mobilne hišice bomo spremljali ponudbo mobilnih hišic na Pagu, predstavili različne kampe in podobno ponudbo. Če tudi vas zanima otok Pag in bivanje v mobilnih hišicah, spremljajte našo stran in dobili boste vse potrebne informacije za najem mobilne hišice na otoku Pag.

Kamp Porat

Kamp Porat se nahaja v bližini kraja Povljana na južnem delu otoka Pag. V njem lahko najamete mobilne hišice, ki so namenjene za do 4 osebe. V klimatiziranih mobilnih hišicah je na voljo internet, manjša kuhinja, kopalnica in dve sobi za spanje.

Starejše: