≡ Meni

Mobilne hišice na Pagu – preverite ponudbo

Iščete mobilne hiške na Pagu?

Preverite tukaj in najdite primerno za vaš naslednji dopust.

Preko spodnjih povezav najdete ponudbo za mobilne hiške na otoku Pag. Izberite še termin, da preverite ceno in zasedenost. Sledi še samo rezervacija.

Mobilne hiške na Pagu

  1. Kamp Straško – eden izmed najbolj priljubljenih kampov na Hrvaškem. Pestra ponudba hišic.
  2. Hiška Luna v kampu Straško – preverite ceno še za eno mobilno hiško v kampu Straško na Pagu.
  3. Kamp Porat – priljubljen kamp, kjer lahko najdete ugodne cene za najem hiške v predsezoni in tudi čez celo sezono.
  4. Holiday park Mandrice – tukaj najdete različne bungalove in ostale kapacitete.

Oglejte si zgornjo ponudbo mobilnih hišic na Pagu in preverite proste termine, saj so večinoma zelo hitro zasedene.

To še posebej velja za kamp Straško, ki je eden izmed najbolj priljubljenih in kamp Porat, kjer najdete ugodne cene za najem.

rezervirajte mobilne hiške na Pagu

Dodatno ponudbo mobilnih hišic si lahko ogledate na mobilne hiške. Ponudba zajema pregled hišic na Hrvaškem, stran z najnižjimi cenami za najem po različnih terminih in druge zanimivosti.

Skupna ponudba zajema več kot 100 kampov na Hrvaškem. Oglejte si stran in preverite ponudbe, ki so na voljo za otok Pag in druge del Hrvaške.

Če ste navdušeni nad otokom Pag in bi radi najeli mobilne hišice nekje na otoku, lahko preverite kamp Porat. V njem se nahaja 19 mobilnih hišic, ki so namenjene za do 4 osebe.

Na voljo je ena zakonska postelja in dve enosposteljni postelji. Hišice so opremljene s teraso, imajo klimo in brezžični internet. Dodatna prednost kampa Porat je, da so hišice v senci in da je kamp na dobri lokaciji. V bližini je tudi trgovina.

Proste termine za najem mobilnih hišic na Pagu in ostali Hrvaški lahko preverite TUKAJ. V kolikor vas zanimajo ugodne cene v posameznem terminu, si oglejte stran Najnižje cene in preverite ponudbo za celo Hrvaško.

Preko spodnje povezave lahko dobite več informacij o hiškah, si ogledate več fotografij in preverite poljubne termine in cene za najem.

Preverite podrobnosti, ceno in brezplačno rezervirajte ->

Mobilne hisice kamp porat otok pag