≡ Meni

Naj bodo letošnja izbira apartmaji Pag

Pred dopustom je dobro preveriti ponudbo in rezervirati apartma, da slučajno ne ostanete brez prenočišča, saj so apartmaji Pag vse bolj zasedeni. V kolikor bodo vaša izbira apartmaji Pag v glavni sezoni, priporočamo, da rezervacijo opravite čim prej.

Na Pagu lahko uživate v bogati kulturni in folklorni dediščini, lahko se športno udejstvujete, ali pa se na dopust odpravite v popolnoma žurerskem slogu. Na otoku se za vsakega najde nekaj in vedno je zabavno.

Vsekakor pa je veliko bolj udobno, če so vaša nastanitev apartmaji Pag namesto kampiranja, čeprav se veliko ljudi raje odloči za slednje, saj si želijo poležavanja pod borovci in pristnejšega stika z naravo. Na Pagu je bogata izbira kampov, prav vsak izmed njih vam ponuja svoje prednosti. Nekateri izmed njih so postali že prava mala mesta s trgovinami, bogatim animiranim dogajanjem, večernimi zabavami, dobrimi gostilnami in ostalo ponudbo.

V kolikor bodo vaša izbira apartmaji Pag, se morate najprej odločiti, v katerem mestu se boste nastanili. Izbirate lahko med mnogimi mesti in vasicami, med bolj atraktivne in zanimive pa zagotovo sodijo Gajac, Pag, Stara Novalja, Mandre, Novalja, Povljana, Šimuni in Zrće.

Za tiste, ki želijo, da so apartmaji Pag blizu plaže, predlagamo nastanitev v Gajacu, Stari Novalji, Šimunih ali Zrćah. Če pa vam je bolj pomembna nastanitev v mestu, kjer je bogato večerno dogajanje in prihajate na otok v bolj žurerskem slogu, pa se lahko nastanite v Novalji ali Zrćah, kjer boste v središču dogajanja. Ostala mesta in vasice so bolj mirnega značaja.

Na spletu je lahko najti bogato ponudbo apartmajev po ugodnih cenah, večinoma so opremljene tudi s slikami, lastniki pa so prijazni in vam z veseljem postrežejo tudi z dodatnimi informacijami o opremljenosti apartmaja, da se ne boste spraševali, kaj vse morate za vsak primer vzeti s seboj, da boste na dopustu imeli vse pri roki.

Letos pa so v Novalji odprli tudi nov nakupovalni center, tako da tisti, ki čas na dopustu radi porabite za nakupovanje, poskrbite, da bodo vaši apartmaji Pag dovolj blizu tudi za nakupovanje! Sicer pa ljubitelji zapravljanja lahko svoje zadovoljstvo najdejo v Zadarju.

Novejše:

Starejše: