≡ Meni

Majhna naselja na Pagu

apartmaji otok pag

apartmaji ob morju – Pag

Če bi se radi izognili večjim naseljem kot so Novalja, Pag ali Šimuni na otoku Pag in bi raje prebivali v kakšen mirnem majhnem kraju, imate prav tako veliko možnost izbire. Na Pagu namreč najdete večje število majhnih krajev in zaselkov, kjer prav tako najdete kakšen apartma in s tem možnost prenočišča.

Dva izmed manjših naselij sta tudi Vidalići in Kustići, severnem delu otoka, v bližini mesta Novalja. V obeh krajih najdete nekaj apartmajev na mirni lokaciji.

Kako rezervirati apartma

V obeh krajih, kakor tudi nekaterih drugih vasicah na otoku Pag, lahko rezervirate apartma preko spletnega obrazca na desni strani, kjer samo vnesete primerne datume in nato na zemljevidu poiščete primeren kraj. To je tudi zelo koristno, če ne veste kateri kraji sploh obstajajo na otoku.

če vas zanimajo apartmaji ob morju, lahko s pomočjo zemljevida tudi najdete primerne apartmaje in si ogledate dodatne fotografije o opremljenosti. Upamo, da najdete primeren apartma, če boste potrebovali pomoč pri iskanju apartmaja, nas lahko tudi kontaktirate preko spletnega obrazca.

Novejše:

Starejše: