≡ Meni

Ugodni hoteli in apartmaji na Pagu

Pozdravljeni na Apartmaji Pag, kjer najdete številne apartmaje, hotele in druga prenočišča na hrvaškem otoku Pag. Preverite apartmaje in hoteli, ki so na strani in izkoristite brezplačno rezervacijo namestitev za otok Pag.

Hotele in apartmaje na Pagu najdete s pomočjo spodnjega iskalnika, ki primerja različne ponudnike prenočišč. Tako si zagotovite najnižjo ceno za apartma ali hotel.

Booking.com

Otok Pag je eden izmed najbolj priljubljenih otokov na Hrvaškem in vsako leto ga obišče na tisoče Slovencev, ki tam preživijo svoj dopust. Apartmaje najdete po celotnem otoku Pag, še posebej pa v dveh večjih mestih Pag in Novalja. Pri podrobnem opisu apartmaja spodaj boste videli tudi lokacijo apartmaja, tako da si boste lažje predstavljali, kje točno se nahaja.

Na otoku je še več manjših naselij kot npr. Caska Jakišnica, Kolan, Košlju, Mandre, Povljana, Potočnica, Smokvica, Stara Novalja, Kustići, Tovarnele, … Otok Pag je znan tudi po paškem siru, pršutu in paški jagnjetini. Potrudili se bomo, da vam ponudimo zanimive apartmaje vseh cenovnih razredov, tako da boste našli zanimive ponudbe za svoj naslednji dopust.

Apartmaji Pag za leto 2023

Prednost rezervacije preko našega partnerja je tudi brezplačna rezervacija in brezplačna odpoved rezervacije do samo nekaj dni pred dogovorjenim terminom. Dodatno najdete na straneh zelo ugodne cene in možnost rezervacije za manj dni, brez doplačila, tako kot je praksa pri ostalih.

Za iskanje apartmev na Pagu lahko uporabite tudi iskalnik zgoraj ali na desni strani in najdete apartmaje v Novalji, blizu Zrč ali v katerem drugem mestu na otoku Pag. Preverite ponudbo apartmajev ali drugih oblik namestitev na otoku Pag.

Dodatni apartmaji na Pagu

Apartmaji Olive House (Šimuni) ****

Na odlični lokaciji v središču kraja Šimuni se nahaja apartmajska hiša Olive House. Skupno je na voljo 7 prijetnih in dobro opremljenih apartmajev, primerni pa so za 2 oz. 4 osebe. Vsak apartma ima na voljo balkon s pogledom na morje in zaliv, klimo in televizijo. Dostopate lahko tudi do brezžičnega interneta.

Ob hiši je prostor za žar, lahko se tudi družite ali sončite na prijetni terasi. Plaža je oddaljena le 5 minut, v bližini pa je trgovina ter nekaj lokalov.

Apartmaji Karla i Ivano (Mandre)***

Družinsko vodeni apartmaji Karla i Ivano se zagotovilo za mirne in prijetne počitnice. Najdete jih v središču mesteca Mandre na zahodni obali Paga. Ponujajo vam dva prostorna apartmaja za 4-5 oseb s teraso ali balkonom. Oba sta klimatizirana, opremljena z brezžičnim internetom ter televizijo.

Pred hišo je manjši vrt ter oprema za žar. Plaža je oddaljena le nekaj minut hoda, čez cesto je trgovina, ob obali pa številni lokalčki.

Apartmaji Cikač II. (Mandre) ***

Apartmaji Cikač II. se nahajajo dober kilometer izven središča kraja Mandre v naselju novozgrajenih apartmajskih hiš. Na voljo je manjši apartma za 2-4 osebe ter dva družinska apartmaja za 4 oz. 5 oseb. Vsak apartma nudi manjši balkon ali teraso s pogledom na morje, LCD televizijo ter dostop do brezžičnega interneta. Uporabljate lahko klimatsko napravo, s seboj pa pripeljete tudi kužke.

Na prostem je manjši urejen vrt, kjer lahko tudi pečete na žaru. Plaža je oddaljena le nekaj korakov.

Apartma Eva Marie (Novalja) ***

Apartma Eva Marie boste našli na atraktivni lokaciji v središču Novalje – v mansardnem delu hiše z razgledom na morje, pristanišče in mesto ter le nekaj korakov od morja. Prostoren apartma lahko sprejme do 4 osebe, opremljen pa je z dvema balkonoma, televizijo, klimatsko napravo ter brezžičnim internetom.

Mestna plaža je oddaljena 5 minut, ostale plaže prav tako, v bližini pa najdete trgovine, tržnico ter različne kavarne in restavracije.

Apartmaji Brusel (Pag) ***

Lokacija ob morju ter v bližini plaže, pogled na mesto Pag, do katerega se lahko sprehodite v 10 minutah. To so apartmaji Brusel, v katerih lahko bivajo 4 osebe (2 apartmaja) ali 7 oseb (1 apartma). Vsi apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo, klimo ter satelitsko televizijo. Dostopate lahko tudi do brezžičnega interneta. V apartmajih so dovoljeni tudi kužki.

Trgovino, slaščičarne, kavarne ter znamenitosti najdete v bližnjem središču mesta.

Hoteli na Pagu

Hotelov na otoku Pag seveda ni toliko, kot je apartmajev, kljub temu pa najdete nekaj manjših hotelov in aparthotelov, kjer lahko preživite nekaj dni. Obiščite stran Hoteli za več informacij o hotelski ponudbi na otoku Pag.

Največ ljudi obišče otok Pag v poletnih mesecih, ko tam preživijo svoj letni dopust. Apartmaje in hotele najdete na strani Apartmaji, kjer lahko preverite osnovni opis za vsak apartma. Na drugih povezavah najdete tudi cene in zasedenost apartmaja ter različne možnosti kapacitet posameznih apartmajev, saj ima vsak ponudnik več kot en apartma na Pagu.

Last minute ponudbe

Preverite stran Last minute, če potrebujete apartma ali hotel v zadnjem hipu ali glavni turistični sezoni, ko je prost apartma na Pagu zelo težko dobiti. V iskalnik vpišite datume in število oseb ter primerjajte apartmaje na Pagu po najnižjih cenah in jih brezplačno rezervirajte.

Pridružite se tudi strani APARTMAJI BREZ POSREDNIKA Kliknite tukaj

Kampi na otoku Pag

Na Pagu najdete tudi kar nekaj kampov, kjer lahko bivate v mobilni hišici, prikolici ali uporabite šotor. Najbolj znani so Porat, Straško in Šimuni. V kolikor vas zanima najem mobilne hišice na Pagu, lahko najdete več informacij o najemu na strani Mobilne hišice.

otok pag

Apartmaji Pag

Preverite ponudbo apartmajev, hotelov in druge informacije o otoku Pag na strani ApartmajiPag.com