≡ Menu

Ugodni hoteli in apartmaji na Pagu

Pozdravljeni na Apartmaji Pag, kjer najdete številne apartmaje, hotele in druga prenočišča na hrvaškem otoku Pag. Preverite apartmaje in hoteli, ki so na strani in izkoristite brezplačno rezervacijo namestitev za otok Pag. Hotele in apartmaje na Pagu najdete s pomočjo spodnjega iskalnika, ki primerja različne ponudnike prenočišč. Tako si zagotovite najnižjo ceno za apartma ali hotel.

Otok Pag je eden izmed najbolj priljubljenih otokov na Hrvaškem in vsako leto ga obišče na tisoče Slovencev, ki tam preživijo svoj dopust. Apartmaje najdete po celotnem otoku Pag, še posebej pa v dveh večjih mestih Pag in Novalja. Pri podrobnem opisu apartmaja spodaj boste videli tudi lokacijo apartmaja, tako da si boste lažje predstavljali, kje točno se nahaja. Na otoku je še več manjših naselij kot npr. Caska Jakišnica, Kolan, Košlju, Mandre, Povljana, Potočnica, Smokvica, Stara Novalja, Kustići, Tovarnele, … Otok Pag je znan tudi po paškem siru, pršutu in paški jagnjetini. Potrudili se bomo, da vam ponudimo zanimive apartmaje vseh cenovnih razredov, tako da boste našli zanimive ponudbe za svoj naslednji dopust.

Apartmaji Pag

Potrebujete pomoč pri iskanju prostih terminov? Kontaktirajte nas.

Hoteli na Pagu

Hotelov na otoku Pag seveda ni toliko, kot je apartmajev, kljub temu pa najdete nekaj manjših hotelov in aparthotelov, kjer lahko preživite nekaj dni. Obiščite stran Hoteli za več informacij o hotelski ponudbi na otoku Pag.

Največ ljudi obišče otok Pag v poletnih mesecih, ko tam preživijo svoj letni dopust. Apartmaje in hotele najdete na strani Apartmaji, kjer lahko preverite osnovni opis za vsak apartma. Na drugih povezavah najdete tudi cene in zasedenost apartmaja ter različne možnosti kapacitet posameznih apartmajev, saj ima vsak ponudnik več kot en apartma na Pagu.

Last minute ponudbe

Preverite stran Last minute, če potrebujete apartma ali hotel v zadnjem hipu ali glavni turistični sezoni, ko je prost apartma na Pagu zelo težko dobiti. V iskalnik vpišite datume in število oseb ter primerjajte apartmaje na Pagu po najnižjih cenah in jih brezplačno rezervirajte.

Pridružite se tudi strani APARTMAJI BREZ POSREDNIKA Kliknite tukaj

Kampi na otoku Pag

Na Pagu najdete tudi kar nekaj kampov, kjer lahko bivate v mobilni hišici, prikolici ali uporabite šotor. Najbolj znani so Porat, Straško in Šimuni. V kolikor vas zanima najem mobilne hišice na Pagu, lahko najdete več informacij o najemu na strani Mobilne hišice.

otok pag

Apartmaji Pag

Preverite ponudbo apartmajev, hotelov in druge informacije o otoku Pag na strani ApartmajiPag.com