≡ Menu

Apartmaji na Pagu

Spodaj najdete naštetih nekaj apartmajev na Pagu. Postopoma bomo dodajali tudi nove apartmaje, tako da se vrnite na stran vsake toliko časa ali preverite vse možne apartmaje s pomočjo iskalnika spodaj.
Booking.com

Opisi apartmajev na otoku Pag

Prednost rezervacije preko našega partnerja je tudi brezplačna rezervacija in brezplačna odpoved rezervacije do samo nekaj dni pred dogovorjenim terminom. Dodatno najdete na straneh zelo ugodne cene in možnost rezervacije za manj dni, brez doplačila, tako kot je praksa pri ostalih.

Za iskanje apartmev na Pagu lahko uporabite tudi iskalnik zgoraj ali na desni strani in najdete apartmaje v Novalji, blizu Zrč ali v katerem drugem mestu na otoku Pag. Preverite ponudbo apartmajev ali drugih oblik namestitev na otoku Pag.

Dodatni apartmaji na Pagu

Apartmaji Olive House (Šimuni) ****

Na odlični lokaciji v središču kraja Šimuni se nahaja apartmajska hiša Olive House. Skupno je na voljo 7 prijetnih in dobro opremljenih apartmajev, primerni pa so za 2 oz. 4 osebe. Vsak apartma ima na voljo balkon s pogledom na morje in zaliv, klimo in televizijo. Dostopate lahko tudi do brezžičnega interneta.

Ob hiši je prostor za žar, lahko se tudi družite ali sončite na prijetni terasi. Plaža je oddaljena le 5 minut, v bližini pa je trgovina ter nekaj lokalov.

Apartmaji Karla i Ivano (Mandre)***

Družinsko vodeni apartmaji Karla i Ivano se zagotovilo za mirne in prijetne počitnice. Najdete jih v središču mesteca Mandre na zahodni obali Paga. Ponujajo vam dva prostorna apartmaja za 4-5 oseb s teraso ali balkonom. Oba sta klimatizirana, opremljena z brezžičnim internetom ter televizijo.

Pred hišo je manjši vrt ter oprema za žar. Plaža je oddaljena le nekaj minut hoda, čez cesto je trgovina, ob obali pa številni lokalčki.

Apartmaji Cikač II. (Mandre) ***

Apartmaji Cikač II. se nahajajo dober kilometer izven središča kraja Mandre v naselju novozgrajenih apartmajskih hiš. Na voljo je manjši apartma za 2-4 osebe ter dva družinska apartmaja za 4 oz. 5 oseb. Vsak apartma nudi manjši balkon ali teraso s pogledom na morje, LCD televizijo ter dostop do brezžičnega interneta. Uporabljate lahko klimatsko napravo, s seboj pa pripeljete tudi kužke.

Na prostem je manjši urejen vrt, kjer lahko tudi pečete na žaru. Plaža je oddaljena le nekaj korakov.

Apartma Eva Marie (Novalja) ***

Apartma Eva Marie boste našli na atraktivni lokaciji v središču Novalje – v mansardnem delu hiše z razgledom na morje, pristanišče in mesto ter le nekaj korakov od morja. Prostoren apartma lahko sprejme do 4 osebe, opremljen pa je z dvema balkonoma, televizijo, klimatsko napravo ter brezžičnim internetom.

Mestna plaža je oddaljena 5 minut, ostale plaže prav tako, v bližini pa najdete trgovine, tržnico ter različne kavarne in restavracije.

Apartmaji Brusel (Pag) ***

Lokacija ob morju ter v bližini plaže, pogled na mesto Pag, do katerega se lahko sprehodite v 10 minutah. To so apartmaji Brusel, v katerih lahko bivajo 4 osebe (2 apartmaja) ali 7 oseb (1 apartma). Vsi apartmaji so opremljeni s klimatsko napravo, klimo ter satelitsko televizijo. Dostopate lahko tudi do brezžičnega interneta. V apartmajih so dovoljeni tudi kužki.

Trgovino, slaščičarne, kavarne ter znamenitosti najdete v bližnjem središču mesta.